Emma & KJ – Huset!

Idag släpper vi Emma & KJ:s finfina nya album Huset – Ny musik för barn mellan noll och hundra år! – Massor av grymma gäster och musiker; bob hunds eminente gitarrist Johnny Essing, trumslagarna Nino Keller, Johan Svedmyr och före detta Dungen-trummisen Fredrik Björling (som klarar sig förvånansvärt bra med träslevar när det saknas trumpinnar), de underbara blåsarna Viktor Brobacke, Lina Langendorf, Johan Arrias och Use Mustafov, kalasbasisterna Daniel Bengtsson, David Svedmyr och Fredrik Swahn, Cecilia Klingspor som spelar allt möjligt och sjunger så bra, Stina Nordenstam, Jonna Sandell och Ulrika Gyllenberg som står för stråket plus ett helt gäng till och sist men inte minst förstås alla barnen från klass 2 på Pilgrimsskolan i Aspudden.
Huset släpps både som LP och CD och förstås även här: